skip to Main Content

Rosann gaat door naar Popsport NL

De afgelopen maanden deden maar liefst tien acts (14– 21 jaar) mee met Popaanzee Popsport. Het traject voor iedereen die verder wilt komen met zijn eigen muziek. Rosann Kerkhaert uit Groede (21) stroomt door naar Popsport NL.  

Popaanzee Popsport is een coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. Het traject is verbonden aan Popsport NL. De deelnemende acts kregen de afgelopen maanden professionele coaching in allerlei vakgebieden, zoals songwriting, stageperformance en publiciteit.

Popaanzee benadrukt, ook al doet de naam “Popsport” het wel vermoeden, dat deelname aan het traject alle behalve een wedstrijdje is. Het gaat dan ook niet om ‘de beste deelnemer’. De act die zich de afgelopen maanden het meest heeft ontwikkeld en die klaar is voor een volgende stap gaat door naar het landelijke traject van Popsport. Rosann start in september, samen met de doorstromers van andere provincies. Onder leiding van een personal coach wordt zij klaargestoomd voor de Popsport Live Sessions. Hierbij wordt de studio van rockband De Staat omgebouwd tot een intieme setting, waar de bands onder persoonlijke begeleiding van de coaches uit het netwerk van de De Basis in Nijmegen een clip gaan opnemen.

Check de andere deelnemers hier