skip to Main Content

Showcase Popsport @ Eindeloos Eiland Festival

Op zaterdag 25 september 2021 vanaf 12:00 uur is de afsluitende showcase van Popaanzee Popsport, traditiegetrouw op het Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke (Noord Beveland). Het coachingstraject waar de afgelopen vijf maanden maar liefst tien jonge acts (13 – 21 jaar) uit Zeeland aan deelnamen, wordt hiermee afgesloten. Eerder maakten we bekend dat singer songwriter Rosann doorstroomt naar het verdiepende Popsport NL traject, dat binnenkort begint.

Line-up van de Popaanzee Popsport Showcase:
12:30 | Rosann
13:00 | Breakout
13:30 | Domi
14:00 | St June
14:30 | FAURE
15:00 | POSPORT MASHUP
15:30 | Frederique
16:00 | Gerben Buijze
16:30 | Naomi
17:00 | Arn Dijon

Informatie over het volledige programma van het festival en ticketverkoop is hier te vinden.


Rosann

Muziek is als de wind. Je kan erdoor worden geraakt of meegesleept, of je kan het aan je voorbij laten gaan. Nuchterheid en positiviteit zijn kenmerkende invalshoeken in de muziek van Rosann. Toonaangevend is het aansnijden van zware onderwerpen, niet vanuit een perspectief van ellende, maar vanuit een perspectief van hoop.


Breakout
Vier jonge jongens die sinds ruim een jaar vol voor hun zelfgeschreven punkrock nummers gaan. In 2020 brachten ze hun eerste album uit: 9 Volt Aan het tweede album wordt alweer hard gewerkt. De muziek die ze maken is een combinatie van Dinosaur Pile-Up, Greta van Fleet, Green Day en zelfs rap invloeden Van 2Pac. Ondanks dat ze nog in havo of vwo 3,4 zitten repeteren ze minimaal een keer per week en werken ze hard om binnenkort op veel podia te kunnen gaan rocken!!!


Domi
Een artiest met rijk taalgebruik die ook goed kan communiceren zonder een taal te gebruiken, door middel van emoties in de pure vorm.
Gedreven door verschillende gevoelens en belevenissen maakt zij muziek, die niet alleen eerlijk klinkt, maar ook zo voelt. Domi speelt piano, gitaar, ukulele en basgitaar en ze is niet bang om uit haar comfort zone te gaan. Ze staat altijd open voor nieuwe muziekervaringen.

 

 

 


St June
St. June is een jonge band met muzikanten die ervaring hebben opgedaan in verschillende bands. Nu werken ze hard aan eigen nummers om -zodra het weer kan- te knallen op verschillende podia. De muziek is een combinatie van pop en rock, of hoe ze het zelf graag noemen: Happy Rock. Pakkende melodieën en scheurende gitaren zijn toonaangevend voor deze Hulsterse rockers!


FAURE
FAURE (2001) zingt en speelt met veel enthousiasme haar eigen geschreven pop-americanaliedjes. Ze laat zich inspireren door het verleden de wereld om haar heen. FAURE schrijft liedjes met een pakkende melodie, haar diepgaande en verhalende teksten zijn voor velen herkenbaar. Haar vocale en melodische keuzes komen onder andere voort uit haar liefde voor muziek uit de jaren 70 (Joni Mitchell, Crosby Stills Nash & Young, Paul Simon en James Taylor).

Vol zelfvertrouwen durft ze zich kwetsbaar op te stellen voor haar publiek. Ze staat dan ook voor een ongedwongen sfeer. “Puur en intiemer kan niet” schreef 3voor12/zeeland over haar optreden op Eindeloos Eiland Festival (showcase Popaanzee Popsport 2019).


Frederique

Singer-songwriter Frederique maakt pop jazzy muziek met soms een countrypop twist. Ze wordt geïnspireerd door Miley Cyrus in het begin van haar carrière en Amy Winehouse.


Gerben Buijze
Gerben Buijze leeft muziek. Hoewel hij in zijn eentje is brengt hij als producende muzikant een geluid zoals een complete band plus meer. Een combinatie van akoestisch en elektrisch, live en vooraf opgenomen. Ondertussen is hij al vergeleken met Lucky Fonz III, Hobo Johnson, en zelfs Jacob Collier. Gerben maakt vrolijke muziek met buitenwereldse sferen, allerlei verschillende instrumenten, een gezonde dosis humor en positiviteit, maar vooral genietbare muziek die in je hoofd blijft zitten.

 


Noami
Noami is haar zangcarrière begonnen met haar eerste single “Why You”. En bracht daarna haar tweede single “Far from Home” uit. Ze is druk bezig met nieuwe liedjes schrijven. Liedjes die gaan over dingen die zij voelt of heeft meegemaakt, en dingen die andere mensen meemaken. Ze was te zien bij het tweede seizoen van “I Can See Your Voice” waar ze veel ervaring heeft mogen opdoen.


Arn Dijon
Arnout de Jong, artiestennaam Arn Dijon, is een singer-songwriter bekend door zijn droevige en persoonlijke teksten. Hij is altijd vol inspiratie en is altijd liedjes aan het schrijven. Extra talent: Arnout kan geweldig tekenen.