skip to Main Content

Dit zijn de Popaanzee Popsport deelnemers 2021

Popaanzee Popsport is het coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. Dit seizoen hebben we maar liefst 10 acts in onze selectie. We stellen ze graag aan je voor!

Breakout
Vier jonge jongens die sinds ruim een jaar vol voor hun zelfgeschreven punkrock nummers gaan. In 2020 brachten ze hun eerste album uit: 9 Volt Aan het tweede album wordt alweer hard gewerkt. De muziek die ze maken is een combinatie van Dinosaur Pile-Up, Greta van Fleet, Green Day en zelfs rap invloeden Van 2Pac. Ondanks dat ze nog in havo of vwo 3,4 zitten repeteren ze minimaal een keer per week en werken ze hard om binnenkort op veel podia te kunnen gaan rocken!!!


Rosann
Muziek is als de wind. Je kan erdoor worden geraakt of meegesleept, of je kan het aan je voorbij laten gaan. Nuchterheid en positiviteit zijn kenmerkende invalshoeken in de muziek van Rosann. Toonaangevend is het aansnijden van zware onderwerpen, niet vanuit een perspectief van ellende, maar vanuit een perspectief van hoop.


Arn Dijon
Arnout de Jong, artiestennaam Arn Dijon, is een singer-songwriter bekend door zijn droevige en persoonlijke teksten. Hij is altijd vol inspiratie en is altijd liedjes aan het schrijven. Extra talent: Arnout kan geweldig tekenen.


FAURE
FAURE (2001) zingt en speelt met veel enthousiasme haar eigen geschreven pop-americanaliedjes. Ze laat zich inspireren door het verleden de wereld om haar heen. FAURE schrijft liedjes met een pakkende melodie, haar diepgaande en verhalende teksten zijn voor velen herkenbaar. Haar vocale en melodische keuzes komen onder andere voort uit haar liefde voor muziek uit de jaren 70 (Joni Mitchell, Crosby Stills Nash & Young, Paul Simon en James Taylor).

Vol zelfvertrouwen durft ze zich kwetsbaar op te stellen voor haar publiek. Ze staat dan ook voor een ongedwongen sfeer. “Puur en intiemer kan niet” schreef 3voor12/zeeland over haar optreden op Eindeloos Eiland Festival (showcase Popaanzee Popsport 2019).


St June
St. June is een jonge band met muzikanten die ervaring hebben opgedaan in verschillende bands. Nu werken ze hard aan eigen nummers om -zodra het weer kan- te knallen op verschillende podia. De muziek is een combinatie van pop en rock, of hoe ze het zelf graag noemen: Happy Rock. Pakkende melodieën en scheurende gitaren zijn toonaangevend voor deze Hulsterse rockers!


Gerben Buijze
Gerben Buijze leeft muziek. Hoewel hij in zijn eentje is brengt hij als producende muzikant een geluid zoals een complete band plus meer. Een combinatie van akoestisch en elektrisch, live en vooraf opgenomen. Ondertussen is hij al vergeleken met Lucky Fonz III, Hobo Johnson, en zelfs Jacob Collier. Gerben maakt vrolijke muziek met buitenwereldse sferen, allerlei verschillende instrumenten, een gezonde dosis humor en positiviteit, maar vooral genietbare muziek die in je hoofd blijft zitten.


Noami
Noami is haar zangcarrière begonnen met haar eerste single “Why You”. En bracht daarna haar tweede single “Far from Home” uit. Ze is druk bezig met nieuwe liedjes schrijven. Liedjes die gaan over dingen die zij voelt of heeft meegemaakt, en dingen die andere mensen meemaken. Ze was te zien bij het tweede seizoen van “I Can See Your Voice” waar ze veel ervaring heeft mogen opdoen.


Domi
Een artiest met rijk taalgebruik die ook goed kan communiceren zonder een taal te gebruiken, door middel van emoties in de pure vorm.
Gedreven door verschillende gevoelens en belevenissen maakt zij muziek, die niet alleen eerlijk klinkt, maar ook zo voelt. Domi speelt piano, gitaar, ukulele en basgitaar en ze is niet bang om uit haar comfort zone te gaan. Ze staat altijd open voor nieuwe muziekervaringen.

 

 


Carmen Vorst

Carmen Vorst is een singer-songwriter van Nederlandstalige liedjes. Artiesten als S10 en Froukje zijn een inspiratiebron voor haar teksten over het leven en de liefde. Haar unieke, warme stem en vloeiende lyrics zijn de basis voor de nummers die een kijkje geven in haar hoofd.


 

Frederique
Singer-songwriter Frederique maakt pop jazzy muziek met soms een countrypop twist. Ze wordt geïnspireerd door Miley Cyrus in het begin van haar carrière en Amy Winehouse.