skip to Main Content
2014-GoingDutch-TinekeBoer

Popaanzee viert jubileum op ZNF met Popaanzee Goldrush

Popaanzee begon in 2007 als één van de eerste trajecten op het gebied van talentontwikkeling is popmuziek. Tientallen Zeeuwse bandjes werden gecoacht door bekende en minder bekende namen uit de Nederlandse popmuziekindustrie. Veel deelnemers vervolgden hun weg op conservatoria en pop- en rockacademies.

Popaanzee was en is voor veel jonge muzikanten dé springplank naar een carrière in de popmuziek. Voor anderen een onvergetelijke ervaring.
Nu, 12,5 jaar later, is Popaanzee hét platform voor talentontwikkeling in Zeeland met vier eigen projecten en mooie samenwerkingen met regionale initiatieven en festivals, allemaal gericht op dat ene doel: muzikanten verder helpen.

Om dat succes te vieren en terug te kijken op die ontwikkelingen nodigden we vier oud-Popaanzee bands uit voor een optreden in het mooie festivalhart van Zeeland Nazomerfestival: het Abdijplein in Middelburg.

Sommigen komen speciaal voor Popaanzee weer even als band bij elkaar. Helaas moest deelnemer van het allereerste uur Bluem (2007) dit eenmalige reünie-concert met pijn in het hart afzeggen.

Line-up

20.30 – 21.00 uur Going Dutch

Energieke poprock met een vrolijke noot.

21.15 – 21.45 uur Zinkzand

Een spannende aaneenschakeling van doordreinende stampblues met experimentele geluiden.

22.00 – 22.30 uur Steady New Sounds

Indierock met een echo.

22.45 – 23.25 uur PEER

Een mix van energieke indierock met aanstekelijke Britpop.