skip to Main Content
nameless - Martijn Fincke

Nameless stroomt door naar Popsport landelijk

Op vrijdagavond 14 juni 2019 werd Popaanzee Popsport afgesloten met een showcase. Het coachingstraject waar de afgelopen vijf maanden maar liefst tien jonge acts (13 – 21 jaar) uit Zeeland aan deelnamen, maakte deze week bekend welke band doorstroomt naar het landelijke traject: Nameless uit Vlissingen.

 Popaanzee Popsport is onderdeel van het landelijke coachingsprogramma Popsport, voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. De deelnemende acts kregen de afgelopen maanden professionele coaching in allerlei vakgebieden, zoals songwriting, stage performance, zang, nummeropbouw en publiciteit. Alle deelnemers gaan nog de studio in om een nummer op te nemen of nemen een clip op.

De act die zich de afgelopen maanden het meest heeft ontwikkeld en die klaar is voor een volgende stap gaat door naar het landelijke traject van Popsport. Nameless start in september, samen met de doorstromers van andere provincies. Onder leiding van een personal coach worden zij klaargestoomd voor de Popsport Live Sessions: hierbij wordt de studio van De Staat omgebouwd tot een intieme setting, waar de bands onder persoonlijke begeleiding van de coaches uit het netwerk van de De Basis in Nijmegen een clip gaan opnemen.

Nameless is: Zowie, Davy,  Djoszuwa, Sjoerd  en Renzo

foto: Martijn Fincke