skip to Main Content
FB Banner

Popaanzee Kickstart weer van start

Wil je andere muzikanten ontmoeten en leren samen spelen? Drummen, zingen, gitaar, basgitaar of keyboard spelen….. Wil je uitproberen hoe het is om samen muziek te maken of zoek je nieuwe bandleden? Dan zit je goed bij Popaanzee Kickstart. Vanaf 29 januari 2020 kan je iedere laatste woensdag van de maand terecht in ’t Beest in Goes en iedere 2e woensdag van de maand in De Spot in Middelburg.

Dé ontmoetingsplek en jamsessie voor jonge muzikanten
Popaanzee wil als platform voor talentontwikkeling in popmuziek meer jonge muzikanten bereiken. Niet alleen door trajecten voor bands aan te bieden, maar juist ook door laagdrempelige activiteiten te organiseren die voor iedereen toegankelijk zijn. Popaanzee Kickstart is een ontmoetingsplek voor jonge muzikanten. In een professioneel poppodium kunnen zij op een laagdrempelige manier samen muziek maken, instrumenten uitproberen en van elkaar leren. Instrumenten meenemen hoeft niet (mag dat mag wel): alles wat er nodig is staat er al.

Gastband of –artiest
Iedere editie is er een andere Zeeuwse band of artiest te gast. Zij begeleiden de avond, de jamsessie en delen hun ervaringen. Bij de eerste Popaanzee Kickstart van 2020, op 29 januari in ‘t Beest is Geert van Oorschot gastheer. Vers afgestudeerd aan de Rockacademie en oud-deelnemer van zo ongeveer iedere bandcompetitie in Zeeland. Geert van Oorschot deed mee aan Popsport, werd geselecteerd voor een jaar lang coaching bij Popaanzee Gold, stond twee keer in Popronde (met Geert & the Chiefs en later met zijn band Moeders Mooiste) en is een graag geziene presentator bij o.a. Zeeuwse Belofte.

Samenwerking
Popaanzee Kickstart is een initiatief van Popaanzee en poppodium De Spot in Middelburg. Na een succesvol gebleken pilotjaar kreeg Popaanzee een donatie van VSBfonds om het project verder te ontwikkelen en uit te breiden naar meerdere locaties in Zeeland. In 2020 vindt Popaanzee Kickstart plaats op twee locaties. Op Walcheren in De Spot in Middelburg, waarbij ook samenwerking komt met bandcompetitie Podium-Z. In de Oosterschelderegio in podium ’t Beest in Goes. Hier wordt samengewerkt met bandcompetitie Spectra.

Voor meer info en data: Popaanzee Kickstart