skip to Main Content
sonjaophetweb

Masterclass: biografie schrijven voor bands en artiesten

Een goede bio schrijven is lastig. Hoe schrijf je een tekst die én weergeeft wat jij over je band of jezelf wil zeggen én boekers overtuigt om je te laten spelen én handig is voor op een website? Popaanzee en Spectra bieden speciaal voor artiesten op zaterdag 8 februari een gratis Masterclass aan in Podium ’t Beest in Goes.

Sonja Barentsen brengt je de fijne kneepjes bij. Ze vertelt over goede en slechte bio’s en geeft je een tip 5 van do’s en don’ts. En als kers op de taart gaat ze daarna met jou aan de slag met een bio die je voorafgaand aan de masterclass zelf al hebt geschreven. Ze bekijkt je werk kritisch en geeft direct tips voor verbetering. Je gaat dus geheid met een tof resultaat naar huis!

Sonja Barentsen is tekstschrijver en copywriter. Ze verzorgt de communicatie voor een groot aantal culturele instellingen en festivals zoals De Spot, Festival Onderstroom en Film by the Sea. Ze heeft tijdens haar carrière meer slechte bio’s gezien dan haar lief is. Je kunt je werk dus gerust aan haar voorleggen. Ze is wel wat gewend.

Deze Popaanzee Masterclass wordt georganiseerd en aangeboden in samenwerking met Spectra .

Deelname is gratis, wel even aanmelden: info@popaanzee.nl

Foto door Marcel Kentin