skip to Main Content
Zeelandpodium - Martijn Fincke

Songs for Freedom

😷 CORONA UPDATE

De MASTERCLASS SONGWRITING Lucas Hamming op zondag 22 maart 2020 is GEANNULEERD. Ook de songcontest SONGS FOR FREEDOM op zaterdag 18 april KOMT TE VERVALLEN.
Er wordt gekeken naar alternatieve data. Houd daarom deze website en onze social media kanalen in de gaten.

—————————————————————————-

Popaanzee organiseert voor het Bevrijdingsfestival Zeeland Songs for Freedom. Singer songwriters, rappers en andere muzikanten worden uitgedaagd om een lied over vrijheid te schijven en mee te doen aan de songcontest. Deelnemers krijgen een masterclass songwriting met Lucas Hamming en maken o.a. kans op een optreden op Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen.

Masterclass songwriting met Lucas Hamming
Om jou te inspireren en extra handvatten te geven organiseert Popaanzee een exclusieve Masterclass songwriting met Lucas Hamming. Deze masterclass is op zondag 22 maart om 15:00 uur in ’t Beest in Goes. Deelname is gratis, na aanmelding via info@popaanzee.nl.

Lucas Hamming was één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna brak hij definitief door toen hij in het seizoen 2015/2016 samen met zijn band ‘huisband’ werd van DWDD. Hij stond op Pinkpop en verkocht Paradiso uit. In 2019 won hij het televisieprogramma Maestro. Dit jaar gaat Lucas op tour langs de Nederlandse theaters.

 

Voorronde in Boekhandel ’t Spui in Vlissingen
In een voorronde bij Boekhandel ’t Spui in Vlissingen worden alle Songs for Freedom voor publiek en jury gespeeld. Deze voorronde is op zaterdagmiddag 18 april 2020 tijdens Record Store Day. Alle genres zijn welkom: van singer songwriter tot hiphop.

Optreden op Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen
De winnaar van de voorronde mag zijn of haar liedje live aan het grote publiek laten horen, op het Zeelandpodium van Bevrijdingsfestival Zeeland op 5 mei in Vlissingen. Daarnaast wordt het winnende lied opgenomen in Fuzztone Studio in Middelburg.

Aanmelden voor Songs for Freedom kan tot 10 april 2020 door een mail te sturen naar Popaanzee: info@popaanzee.nl

Songs for Freedom wordt op alle Bevrijdingsfestivals in Nederland mogelijk gemaakt door  een bijdrage van Prins Bernard Cultuurfonds