skip to Main Content
Popaanzee_Academy_webbanner2

Popaanzee GOLD wordt Popaanzee ACADEMY – Meld je NU aan

Klaar voor het echte werk? Meld je NU aan!
Bands en muzikanten die zich verder willen ontwikkelen op muzikaal gebied en verder willen komen in de landelijke muziekindustrie, kunnen zich aanmelden voor Popaanzee ACADEMY. Dit is het het meest ambitieuze traject van Popaanzee dat een band kan doorlopen om zich verder te ontwikkelen. Voorgaande jaren heette dit traject Popaanzee GOLD, maar wij vinden dat  deze naam niet de lading dekte. En dat doet Popaanzee ACADEMY wel.

Deelnemers krijgen verschillende masterclasses op het gebied van publishing, releases en artist branding. Op basis van een bandplan wordt een passende coach uit de muziekindustrie aan de act gekoppeld, die helpt met het nemen van verdere stappen in hun muzikale carrière. Gedurende het festivalseizoen maken de acts kans op optredens op verschillende festivals tijdens de Popaanzee Zomertour (zoals Bevrijdingsfestival Zeeland, Concert at Sea, Vestrock en Zeeland Nazomerfestival). Het traject wordt afgesloten met een clubshow bij één van de professionele poppodia in Zeeland.

In principe kan iedereen zich aanmelden. Voorwaarde is dat de band of act Zeeuws is en actief wil investeren in hun ontwikkeling. De band of act moet over een eigen repertoire beschikken en heeft de nodige muzikale kilometers gemaakt. Een commissie van programmeurs van poppodia en festivals uit Zeeland/Noord Brabant stelt uit de aanmeldingen een shortlist samen en daaruit worden drie acts gekozen.

Aanmelden kan tot 1 februari 2021  klik hier