skip to Main Content
Websitebanner2

Doe meer met je eigen muziek – meld je nu aan voor Popaanzee Popsport

Jongeren tussen de 14 en 21 jaar oud die zelf muziek maken kunnen zich weer aanmelden voor Popaanzee POPSPORT. Een traject voor muzikanten, rappers, producers, bands en singer songwriters die meer willen met hun eigen muziek.

Popaanzee Popsport: het traject in Zeeland   
Deelnemers krijgen vier workshopdagen waarbij ze gecoacht worden door verschillende muzikanten en/of professionals uit de Nederlandse muziekindustrie. Denk daarbij aan workshops zoals: songwriting, stage performance, management, promotie & boekingen, bandcoaching en social media & marketing . Er wordt een studio-opname gemaakt van een eigen liedje en het traject wordt afgesloten met een optreden tijdens een showcase op één van de grotere Zeeuwse muziekfestivals. Popsport wordt in Zeeland uitgevoerd door Popaanzee, het Zeeuws platform voor talentontwikkeling in popmuziek.

Singer songwriter Rosann (deelnemer 2020) over Popaanzee Popsport:
“Ik heb dit als een super leerzaam jaar ervaren, waarin ik mezelf, mijn muziek en de muziekwereld beter heb leren kennen. Dit gun ik alle jonge muzikanten met grote dromen ook”

Popsport NL
De act, artiest of producer die zich het meest heeft ontwikkeld mag door naar het landelijke traject van Popsport. De deelnemer gaat aan de slag met een personal coach. Ook wordt er een live studio opname mét videoclip gemaakt tijdens de Popsport Live Sessions. In 2020 ging singer songwriter Sigourney Rose door naar het landelijke traject.

Popsport Network
Iedereen die ooit heeft deelgenomen aan Popsport wordt lid van het Popsport Network, waar je ook na je deelname aan Popsport nog wat aan hebt. Wat je in het Network krijgt? Onbeperkte deelname aan alle workshopdagen, masterclasses en speelplekken in het landelijke Popsport Network.

Deelname is in Zeeland gratis. Voor meer informatie of direct aanmelden: www.popaanzee.nl