skip to Main Content
popsport

Popsport dreigt om te vallen

Onze landelijke partner Popsport dreigt om te vallen nu ze maar 30% van het geadviseerde subsidiebedrag gaan ontvangen voor de komende 4 jaar. Waarom? Er zit niet genoeg geld in de pot van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Dat zou verschrikkelijk zijn, niet alleen voor Popsport als organisatie, maar met name voor alle jonge muzikale talenten die wij hopen in de toekomst nog een springplank te kunnen gaan bieden naar een muzikale carrière. Ook voor Popaanzee zou dit grote gevolgem hebben. Popsport is een belangrijk onderdeel van ons aanbod om muzikanten in Zeeland verder te helpen.

Wij doen er alles aan om dit te voorkomen; daarbij kunnen we jouw hulp gebruiken! Onze vrienden van Popsport hebben gesproken met de Volkskrant, die vandaag een uitgebreid artikel heeft gepubliceerd waarin de situatie haarfijn wordt uitgelegd: lees hier het artikel. Hopelijk bereikt dit nieuws de politiek, waar ze op 23 november gaan debatteren.

Help jij ons dit nieuws zo veel mogelijk te verspreiden, voor de toekomst van de Nederlandse popmuziek?
Elk persoonlijk bericht erbij over wat Popsport voor jou betekent is welkom! Vergeet Popsport en Popaanzee niet te taggen in jouw post, die delen we namelijk heel graag.

Facebook
– LinkedIn
– Twitter
– Instagram