skip to Main Content

Nieuw Uit Zeeland – Spotify Playlist #1

Hoera! De Nieuw Uit Zeeland playlist op Spotify is een feit. Vanaf nu kan je iedere eerste vrijdag van de maand van ons een update verwachten van álle muziek van Zeeuwse bodem. En deze eerste lijst is heerlijk divers, precies zoals we willen: alle genres en van jong tot iets minder jong. Staat jouw track er nog niet bij? Laat het ons weten via info@popaanzee.nl 

Artiest van de Maand: Winson Blue
Iedere maand vragen we iemand uit de Zeeuwse muziek- of mediasector een artiest van de maand te selecteren. Deze maand waren dat Marc Maquelin, programmeur van De Spot in Middelburg en Marianne Verburg, programmeur van ’t Beest in Goes. Zij kozen voor Winson Blue: 

“Een toffe act die al tijden goed aan de weg timmert, en nu met een frisse nieuwe single laat zien een flinke stap te hebben gezet!”

Winson Blue heeft op 18 Februari hun nieuwe single ‘Fragile’ uitgebracht: een nummer wat gaat over het niet durven opvallen waardoor je gedwongen wordt aan de zijlijn te staan. Het gevecht met deze onzekerheden hebben zij vertaald in een vrolijk uptempo popliedje! Fragile is gemixt en gemasterd door Martijn Groeneveld en de vocals zijn opgenomen door hun Popaanzee coach Emil Landman! Winson Blue hoopt binnenkort nog meer liedjes te releasen dus hou ze zeker in de gaten!