skip to Main Content
51727705832_3865b41418_o

Gratis naar de Muzikantendag in Melkweg Amsterdam

De Muzikantendag is helemaal terug! Op zaterdag 7 mei strijkt hét evenement voor muzikanten neer in de Melkweg Amsterdam. Laat je muziek horen tijdens de demospreekuren, waar meer dan 70 professionals uit de muziekindustrie klaar zitten om nieuw talent te ontdekken. Of ga in gesprek met de belangrijkste partijen in de muziekbusiness. 

Spijker je kennis bij tijdens verschillende flitscolleges en panels, waar je alle in’s en outs van de muziekindustrie leert.

Met de belangrijkste mensen van de industrie op één plek is de Muzikantendag de perfecte gelegenheid om je act een kickstart te geven. Hier móet je bij zijn!

Wij nodigen jou uit om hier GRATIS naartoe te gaan (een ticket kost normaal €15,-). Bij voldoende animo regelen wij (bus)vervoer  🚌
Stuur vóór maandag 25 april  een mail naar info@popaanzee.nl met voor- en achternaam én mailadres van ALLE bandleden en je staat op de gastenlijst!

De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, in samenwerking met POPnlSenaMusicMakerInterfaceDe BassistGitaristSlagwerkkrantPopronde en de Melkweg.