skip to Main Content

Muzikantendag 2021 – Laat je ontdekken

De Muzikantendag is terug! Op zaterdag 27 november staat de Melkweg in Amsterdam volledig in het teken van makers van popmuziek. De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over de artistieke en de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities. Hier wil je bij zijn!

Er zijn clinics, presentaties, panels over uiteenlopende onderwerpen, flitscolleges over allerlei zakelijke aspecten van het muzikantschap. En er lopen genoeg mensen uit de muziekindustrie rond waar jij je vragen direct aan kunt stellen. Neem ook je demo mee, want die kan je laten checken bij een professioneel demopanel. Check hier het volledige programma.

Laat je ontdekken en kom ook! 
Ga je mee naar de Muzikantendag? Wij mogen je een GRATIS ticket aanbieden (normaal kosten ze EUR 15,-). Stuur een mail naar info@popaanzee.nl met je voor- en achternaam en je mailadres vóór maandag 15 november 2021.

Muzikantendag 2021