skip to Main Content

Meld je aan voor Popaanzee ACADEMY 2022

Bands, muzikanten en artiesten opgelet! Wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied en verder komen in de landelijke muziekindustrie? Meld je dan NU aan voor Popaanzee ACADEMY!

Popaanzee ACADEMY in het kort
Popaanzee ACADEMY is in het aanbod van Popaanzee het meest ambitieuze traject dat een band kan doorlopen om zich verder te ontwikkelen. Je krijgt verschillende masterclasses op het gebied van publishing, boekingen, releases en artist branding. Op basis van jouw bandplan wordt een passende coach uit de muziekindustrie aan jouw act gekoppeld. Hij of zij helpt met het nemen van verdere stappen in je muzikale carrière. Je maakt kans op optredens op verschillende festivals tijdens de Popaanzee Zomertour (zoals Bevrijdingsfestival Zeeland, Concert at Sea, Vestrock en Zeeland Nazomerfestival). En je sluit het traject af met een clubshow bij één van de professionele poppodia in Zeeland.

Voorwaarden
In principe kan iedereen zich aanmelden, maar realiseer je wel: de lat ligt hoog! Je moet écht actief willen investeren in je ontwikkeling. Daarnaast beschik je over eigen repertoire en heb je de nodige muzikale kilometers gemaakt. En…. je komt uit Zeeland.

Selectie 
Een commissie van programmeurs van poppodia en festivals uit Zeeland/Noord-Brabant stelt uit de aanmeldingen een shortlist samen en daaruit worden drie acts gekozen. Aanmelden voor Popaanzee ACADEMY kan HIER tot 16 januari 2022.