skip to Main Content
Popaanzee_Academy_webbanner

Popaanzee Academy

Popaanzee ACADEMY is een coachingstraject voor bands, acts en/of solo-muzikanten uit Zeeland, die de sprong naar nationale bekendheid willen wagen. Een jaar lang ga je actief en intensief aan de slag met jouw bandplan en krijg je allerlei tips en tools om verdere stappen te nemen in jouw muzikale carrière.

Wat krijg je bij Popaanzee ACADEMY?

  • Vier masterclasses: Hoe schrijf je een bandplan, PR & publiciteit, Streaming Management en Boekingen
  • Een coach uit de muziekindustrie die jou verder helpt op basis van je bandplan. Dit kan een muzikant zijn, maar bijvoorbeeld ook een producer of manager
  • Een budget, te besteden aan niet-materiële zaken ten behoeve van je ontwikkeling en passend bij je bandplan (denk aan EP-opnames, een videoclip of advies van een management)
  • Een exclusief bezoek aan Agents After All
  • Optredens op Zeeuwse festivals tijdens de Popaanzee Zomertour (zoals Bevrijdingsfestival Zeeland, Concert at Sea, Vestrock en Zeeland Nazomerfestival)
  • Een clubshow bij één van de professionele poppodia in Zeeland: De Spot in Middelburg of ’t Beest in Goes

Aanmelden voor deelname in 2024 kan vanaf vrijdag 1 december 2023
Er zijn drie plekken beschikbaar. In principe kan iedereen zich aanmelden. Voorwaarde is dat je in Zeeland woont, eigen muziek maakt, de nodige muzikale meters hebt gemaakt en serieus aan de slag wilt met je ontwikkeling.
Een commissie van programmeurs uit Zeeland/Noord Brabant maakt op basis van de aanmeldingen een shortlist en daaruit worden de acts gekozen.