skip to Main Content

Producers Meet Up in ’t Beest

Zondag 26 september 2021 is de eerste Producers Meet Up in ’t Beest in Goes. Er is een demopanel, Q&A’s en workshops waar je actief aan kunt deelnemen. Deze Meet Up voor Producers is een initiatief van Popaanzee, Albeda College (Muzikant Producer) en the Beatyard

Programma | 13:00 – 15:30 uur | ’t Beest, Goes 

Demopanel | doorlopend 

Conchitta Bottse is programmeur bij poppodium PAARD in Den Haag met een expertise in hiphop. Zo is zij o.a. verantwoordelijk voor de organisatie van de GUAP Night, een avond in het Paardcafé waar upcoming Haags urban talent zich presenteert aan een groter publiek. Daarnaast is ze producent van ADE Beats, de urban, bass & beats conferentie tijdens Amsterdam Dance Event en tourmanager van souldiva Shirma Rouse.

 

 

 

Meindert Kennis werkt al meer dan 15 jaar in de muziekindustrie. Hij begon bij een online platenwinkel, waarna hij in 2008 als CMO voor het toen relatief onbekende platenlabel Spinnin’ Records ging werken. Daar was hij verantwoordelijk voor de enorme groei van het bedrijf op social media en de innovatiestrategie. Hij creëerde meerdere merkextensies, zoals Spinnin ’Sessions, Spinnin’ TV en het Spinnin’ Talent Pool Platform. Sinds december 2019 is Meindert samen met Jan Willem van de Ven CEO van Amsterdam Dance Event.

 

Remi Lauw is de producer en gitarist van de Indie R&B groep Secret Rendezvous. Hun singles zijn gedraaid op o.a Beats 1 door Pharrell, KCRW en BBC1xtra. In 2015 werden ze verkozen tot 3FM Talent. Als gitarist heeft Remi gespeeld met oa Dinand (Kane), Mad Professor, Divinity Roxx (Beyonce’s bassist), Detroit Swindle & Bokoesam.
De laatste jaren is hij zichzelf ook gaan specialiseren in het vertalen van studio producties naar een live situatie. Hierbij maakt hij veel gebruik van de software Ableton. Hij zette liveshows in elkaar voor oa Lost Frequencies, Rolf Sanchez & Latin Society en Lil’ Kleine. Remi is docent gitaar en productie op het Albeda College Muzikant Producer te Rotterdam en docent Ableton op het Conservatorium van Amsterdam.


Workshop EDM, powered by Albeda College | 13:00 – 13:45 | Filmhuis 

Mathies van den Bulck, alias MTHS, Electronic Dance Music producer, groeide op in Hulst en vond zijn interesse in muziek toen hij artiesten zoals Mike Williams, Martin Garrix and Don Diablo zag optreden op lokale festivals. Hij begon met het produceren van muziek toen hij 14 jaar oud was. Dit bleek zijn grootste passie te zijn. Hij maakte genres zoals Future Bass, Future House en Deep House. De afgelopen 2 jaar begon Mathies aan zijn eigen stijl te werken, door muziek niet te definiëren als een bepaald genre. Hij experimenteert met verschillende geluiden en technieken om zijn eigen signature sound te vinden.


The Beatyard vs. Jailo: “Producer in Zeeland….?” | 13:45 – 14:30 uur | Café

Jailo (Jaimy Lageweg) is een Grammy genomineerde & Multi-platinum producer, songwriter en DJ uit Nederland. Op zijn 15e begon hij stappen te maken in de muziekwereld en niet veel later was hij één van de oprichters van het befaamde artiesten collectief “Moving Castle”. De Amsterdamse clubscene is een grote inspiratiebron voor hem. De muziek die Jailo maakt is een mix van “Futuristic & Electronics”, met een dikke internationale sound.

Chris Smith (DJ Vindictiv) en Tom Wattel (DJ To-Wa) van The Beatyard gaan met Jaimy in gesprek over zijn internationale succes in combinatie met het wonen en werken in Zeeland.


Workshop Drum & Bass, powered by Albeda College | 14:45 – 15:30 uur | Filmhuis 

Liam (KAELT) Leijte, representeert met zijn nummers de ruige kant van Drum ‘& Bass. Geïnspireerd door moderne sounds, maar met invloeden van de donkere 90’s rave stijl. Ook experimenteert Liam met Drumstep, Dubstep en Bassline House.
Wat zijn tracks uniek maken is dat hij er altijd een verhaal van probeert te maken door middel van zijn gevoelige melodieën en ruige basses. Hiermee neemt hij je mee op een reis en wil hij je laten voelen wat hij voelde tijdens het schrijven van het nummer.

In 2019 is hij begonnen met het releasen van tracks op zijn eerste artiestennaam LLemmy. Vorig jaar heeft hij samengewerkt met gitarist Siejors aan het nummer ‘Dumb &Dangerous’ , dat later geremixed werd door Scuffed, een Britse artiest met meerdere tracks op de top Drum & Bass charts op soundcloud.

 

 

 

 


Deelname aan de Producers Meet up is gratis

Zondag 26 september 2021
13:00 – 15.30 uur
’t Beest in Goes