skip to Main Content
POTENTIAL WONDER

Potential Wonder begeleidt eerste Popaanzee Kickstart in ’t Beest

Popaanzee Kickstart, de ontmoetingsplek en jamsessie voor jonge muzikanten, strijkt nu ook neer in ’t Beest in Goes. Potential Wonder zal deze eerste editie hosten.

Vanaf 30 oktober 2019 staan iedere laatste woensdagavond van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur de deuren van ’t Beest open voor jonge muzikanten. Elke maand is er een andere Zeeuwse band te gast.  Zij begeleiden de avond, de jamsessie en helpen muzikanten op weg. Ook jongeren die (nog) geen muziekinstrument spelen zijn welkom.
Deze eerste editie in ’t Beest wordt afgetrapt door leden van de band Potential Wonder, winnaar van bandcompetities Spectra en Regioruis 2019. Popaanzee werkt in dit project samen met Spectra en de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Oosterschelderegio en gemeente Borsele 

Een eigen instrument meenemen mag, maar hoeft niet. Er staat een complete backline met instrumenten klaar. Leuk detail: ze zijn geschonken door Racoon, Gorefest en Spectra.
Iedereen die meer wilt met muziek, andere muzikanten wilt ontmoeten, samen muziek wil maken, alvast wil oefenen voor deelname bij Spectra, of gewoon nieuwsgierig is, is welkom.

Locatie: Podium ’t Beest, Beestenmarkt 3 4461 CM Goes