skip to Main Content
Afsluiting Popsport 2018

Inschrijving voor Popaanzee Popsport 2020 geopend!

Verder komen met jouw songs of tracks?
Schrijf je dan nu in voor het coachingsprogramma Popaanzee Popsport

Popaanzee Popsport
Popsport deelnemers starten met het programma in hun eigen provincie. Zij krijgen artistieke en zakelijke workshops, persoonlijke coaching, workshopdagen, ontmoetingen, optredens en een opname in een professionele studio. Ze leren professionals uit de muziekindustrie kennen en ontmoeten muzikanten uit heel Nederland. Popaanzee Popsport wordt in juni 2020 afgesloten met een showcase bij Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke. Daar wordt de doorstromer naar het landelijke traject van Popsport bekend gemaakt.

Aanmelden voor Popaanzee Popsport 2020
Popsport is hét coachingsprogramma voor jonge muzikanten in heel Nederland die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich HIER aanmelden voor Popsport 2020. Aanmelden kan tot 1 februari 2020.

Popsport NL
Op basis van motivatie en potentie gaat één act per provincie door naar het landelijke traject van Popsport, waar ze personal coaching krijgen, keuze workshops en een live recording met videoclip bij De Basis in Nijmegen.

Dit jaar zit Nameless uit Vlissingen in Popsport NL. Zij werken met personal coach Bram Capel. Binnenkort nemen zij een live clip op in De Basis in Nijmegen.

foto: Martijn Fincke