skip to Main Content
tricycle EEF

Popaanzee Popsport Showcase op Eindeloos Eiland Festival

Op vrijdagavond 14 juni 2019 vanaf 19:00 uur vindt de Showcase van Popaanzee Popsport plaats op het toffe Eindeloos Eiland Festival in Wissenkerke. Het coachingstraject waar de afgelopen vijf maanden maar liefst tien jonge acts (13 – 21 jaar) uit Zeeland aan deelnamen, wordt hiermee afgesloten. Op deze avond wordt ook bekend gemaakt welke act doorstroomt naar het verdiepende landelijke Popsport-traject waar Popaanzee Popsport deel van uitmaakt.

De deelnemers
De volgende tien acts kregen de afgelopen maanden professionele coaching in allerlei vakgebieden, zoals songwriting, stage performance, zang, nummeropbouw en publiciteit. Alle deelnemers gaan de studio in om een nummer op te nemen of nemen een clip op.

CENDAL, female fronted rockband met multi-instrumentalisten, spelen uptempo, maar ook rustige eigen songs.
FAURE VERBRUGGE, singer song writer, maakt liedjes met een lach en een traan en alles er tussenin. Creëert een ongedwongen sfeer met haar authentieke benadering.
SUPERMARCT, is het rap of poëzie? Spoken word misschien? Een woordkunstenaar!
SIOURNEY DE ROOS, singer song writer. Speelt gitaar, piano en ukelele en beschikt over een krachtig stemgeluid. Brengt een boodschap en raakt daarmee de juiste snaar.
NAMELESS, vijfkoppige, female fronted pop-rock band met strakke ritmesectie en knallende gitaren.
KIKI DE KLERK, singer song writer in hart en nieren, van jongs af aan gaat het zingen haar nog beter af dan praten. Gevoelige luisterliedjes. Live met bandleden Sander en Dani.
JEMERY LAHR & BAND, singer song writer, schrijft rake liefdesliedjes en brengt met band en intieme show
MARITH VAN BEEK,  Singer-songwriter, schrijft mooie luisterliedjes. Met haar breekbare stemgeluid, zichzelf begeleidend op gitaar of piano zal ze menig luisteraar betoveren. Winnares categorie Muziek bij Kunstbende Zeeland
DESIGNER VIOLENCE, met krankzinnige beats, psychotische samples, etherische synths en krijsende vocalen blaast deze ritmische industrial act het publiek omver
URBAN GRAVEYARD, moeilijk in een vat te gieten, maar noem het een stevige variant op stonerrock.

 De showcase wordt gepresenteerd door Geert van Oorschot, die meedeed met verschillende Popaanzee-projecten en binnenkort afstudeert aan de Rockacademie in Tilburg. Hij geeft ook een kort optreden.

 Welke act gaat door naar het landelijke traject?
Popaanzee Popsport is onderdeel van het landelijke coachingsprogramma Popsport, voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. Tijdens de showcase wordt er een act gekozen die zich de afgelopen maanden het meest heeft ontwikkeld en die klaar is voor een volgende stap. Deze winnende act doet vanaf september mee aan de landelijke editie van Popsport.

Toegang: kinderen vanaf 6 -12 jaar: € 5,- | jongeren t/m 18 jaar: € 10,- | vanaf 18 jaar: € 15,-.

Tickets zijn te krijgen via www.eindelooseilandfestival.nl.