skip to Main Content
IMG_3345

Popaanzee Kickstart #2 met PEER en Tricycle

De tweede editie van Popaanzee Kickstart is op woensdag 13 maart om 19.30 uur in De Spot in Middelburg. Wegens succes komt PEER nog een keer de avond begeleiden en daarbij hebben we nóg een Middelburgse band uitgenodigd: Tricycle.

Popaanzee Kickstart #2 met Tricycle en PEER

Iedere tweede woensdag van de maand is De Spot open voor iedereen die samen muziek wil maken en andere muzikanten wil ontmoeten. Er staat een backline, er zijn muziekinstrumenten en een vette band om de avond te begeleiden: PEER. Woensdag 13 maart is de volgende Popaanzee Kickstart alweer, en dan is ook Tricycle van de partij. Iedereen is welkom, vanaf 19.30 uur! Meer info: Popaanzee Kickstart #2 –> en zet jezelf meteen op aanwezig 😉

Geplaatst door Popaanzee op Maandag 11 maart 2019

Tricycle zat vorig jaar in Popaanzee Popsport. Ze volgden allerlei workshops van verschillende coaches, samen met andere Zeeuwse singer songwriters. Ze namen een clip op met BRUUT Collective en doken de studio in. Tijdens de showcase van Popaanzee Popsport bij Eindeloos Eiland Festival werd bekend gemaakt dat zij doorgingen naar het landelijke traject van Popsport.

In het landelijke traject werden zij gecoacht door Anne Soldaat (Daryll Ann), deden zij mee aan de Art Rocks Competie en kwamen daar met het nummer “Blossom” in de finale in Poptempel Paradiso terecht.

Wil je samen muziek maken met de meiden van Tricycle en de boys van PEER? Wees welkom in De Spot in Middelburg, vanaf 19.30 uur zijn de deuren open. Instumenten staan klaar, maar je mag ook je eigen (bas)gitaar en/of drumstokken meenemen.

foto: Marcel Krijgsman voor Popsport