skip to Main Content

Dit is Popaanzee POPSPORT 2022

In maart van dit jaar hadden we de Kickoff van POPSPORT in de Muziekkazerne in Vlissingen. We maakten kennis met de deelnemers, ze kregen uitleg over het traject, Popsport NL was aanwezig met hun verhaal over het Popsport Network én de deelnemers gingen aan de slag met een bandcoach. Inmiddels is er nog een workshopdag geweest. Hoog tijd om de Popaanzee POPSPORT lichting 2022 aan je voor te stellen.

Breakout
Deze bom knalt uit elkaar! De 4 jonge punkrockers van Breakout barsten van de energie. Met hun eigen geschreven nummers, geïnspireerd door Blues Pills en The Pretty Reckless, rocken ze graag op vele podia! Ondanks dat ze alle vier nog bezig zijn met school, repeteren ze elke week en werken ze hard om hun rockende tunes aan jullie ten gehore te brengen.


Typical

Typical is een alternatieve rock band uit Zeeland. Met inspiratie van genres zoals rock, alternatief, punk en pop muziek waarbij je moet denken aan Arctic Monkeys, Måneskin en Peach Pit, staan zij met plezier op het podium.

De band speelt samen sinds 2020 met Eva de Witte als zangeres, Sterre van Heiningen als gitarist, Kyra Marinissen als bassist en Jesper Faber als drummer.

Het belangrijkste voor de band is genieten, in het moment leven en er het beste van maken. Met deze mindset schrijven ze hun nummers en kijken erg uit naar wat hun tegemoet staat.


Ginsonic
Ginsonic is een band uit Zeeland en ze maken al ruim 2 jaar muziek met heel erg veel plezier!
Ze spelen popmuziek met een jazzy en soulvolle ondertoon. Inspiratie halen ze uit muziek van artiesten als Amy Winehouse en John Mayer.
Ginsonic garandeert een leuke, muzikale ervaring. Hun setlist passen ze daarom ook aan per event!