skip to Main Content

Binnenkort ook in De PIT (Terneuzen): Popaanzee KICKSTART!

Goed nieuws voor jonge muzikanten in Zeeuws Vlaanderen! Vanaf woensdag 22 mei kun je ook maandelijks in De PIT terecht voor Popaanzee KICKSTART

Popaanzee zette in 2019 samen met Poppodium De Spot het project KICKSTART op: een plek waar jonge muzikanten elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten en samen kunnen (leren) spelen, met professionele begeleiding. Het project bleek een succes en al gauw meldde podium ’t Beest zich ook als partner. En vanaf mei 2024 wordt De PIT aan dit rijtje toegevoegd!

Begeleiding door muzikanten met Zeeuws Vlaamse roots!
De eerste editie in De PIT wordt op 22 mei 2024 afgetrapt door Max Horák
Op woensdag 19 juni zijn Sauro Locchi en José Leijnse de hosts van de avond.

Een eigen instrument meenemen mag, maar hoeft niet. Er staat een complete backline met instrumenten klaar. Iedereen die meer wil met muziek, andere muzikanten wil ontmoeten, samen muziek wil maken of gewoon nieuwsgierig is, is welkom.

Regionale samenwerking
Popaanzee is het Zeeuwse platform voor talentontwikkeling in popmuziek en heeft als doel muzikanten verder te helpen in hun ontwikkeling. Popaanzee KICKSTART vormt de basis van de keten van talentontwikkeling in Zeeland.

Het project is meer dan alleen een kweekvijver voor nieuw muzikaal talent ; het is óók een springplank naar alle muzikale initiatieven die Zeeland rijk is. Daarom werkt Popaanzee niet alleen samen met de Zeeuwse poppodia. Ook talentontwikkelingstrajecten zoals Spectra, Regioruis, Podium-Z,  T-Vision en Kunstbende zijn partners .

Foto: Kevin Oliveira