skip to Main Content
Popaanzee_Stock_Kickstart_1

Popaanzee Kickstart

Andere muzikanten ontmoeten en leren samen spelen? Drummen, zingen, gitaar spelen, basgitaar of keyboard spelen… Wil je uitproberen hoe het is om samen muziek te maken, speel je een beetje gitaar maar wil je ook eens een paar andere instrumenten uitproberen, wil je eens weten hoe het voelt om op een podium te staan of zoek je nieuwe bandleden? Dan zit je goed bij Popaanzee Kickstart.

Elke maand is er een andere Zeeuwse band of artiest te gast. Zij begeleiden de avond, de jamsessie en delen hun ervaringen met jou. Zij kunnen je vertellen wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van een band. Er staat een complete backline met instrumenten voor je klaar. Die hoef je dus niet mee te nemen (maar dat mag wel).

Wil je meer met muziek dan is dit de kickstart die je nodig hebt om later mee te doen aan de regionale bandcompetities van Podium Z, Spectra, Regioruis, Steenworp en Kunstbende Zeeland en provinciale bandcoachingstrajecten Popaanzee Popsport en Popaanzee Gold.

Popaanzee Kickstart @ De Spot
woensdag 9 okt – 13 nov – 11 dec 2019
19.30 – 21.30 uur

Popaanzee Kickstart @ ’t Beest ft. Spectra
woensdag 30 okt – 27 nov 2019
19.00 – 21.00 uur

Popaanzee Kickstart wordt mede mogelijk gemaakt door De Spot, ’t Beest, Spectra, SMWO en Rabobank Walcheren/Noord Beveland, BLOF en Racoon.

Peter Slager over Popaanzee Kickstart