skip to Main Content

Beluister de releases van juni in de Nieuw uit Zeeland playlist

Nieuwe maand, nieuwe muziek. Beluister de geüpdate lijst van artiesten met Zeeuwse roots op de Nieuw Uit Zeeland playlist van Popaanzee op Spotify!

Artiest van de maand: Mandy Storm 
Mandy Storm uit Goes startte zo’n 6 jaar geleden met het schrijven van haar eigen songteksten. Na het schrijven van een songtekst pakt ze haar ukelele erbij om een melodie te maken. Al haar songteksten zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven. Ze verlangt naar the fifties, de tijd van rock ‘n’ roll en rockabilly. En dat hoor je terug in haar muziek.

In de playlist is haar single ‘Run’ op genomen. “Ik heb het nummer zelf geschreven. Ik schrijf mijn nummers altijd gebaseerd op mijn eigen leven. Het lied Run gaat over een moeilijke periode van je leven afsluiten door het verleden en je angsten achter je te laten en vol goede moed de toekomst in te ‘rennen’. ‘Never give up’ is mijn motto en hoe zwaar het soms ook is altijd proberen de mooie dingen in het leven te blijven zien. Uiteindelijk kun je er alleen maar sterker van worden! Ik hoop dat ik mensen hiermee een boodschap kan geven om ook nooit op te geven! “