skip to Main Content

Nieuwe releases Popaanzee ACADEMY – lichting 2024

De ontwikkelingen van de Popaanzee ACADEMY acts lijken parallel te lopen, maar niets is wat het lijkt: iedere act volgt zijn of haar eigen op maat gemaakte traject. Het toeval wil dat in precies dezelfde week de drie acts nieuwe muziek releasen!

Free Falling – Kind Human

Kind Human bracht 27 september de single Free Falling uit. Free Falling gaat over het overrompelt worden door een nieuwe, ondeugende connectie. Alles even loslaten tijdens een wild feest en vol overgave de onvoorspelbare liefdesdans aangaan, beschrijft Isabelle zelf. Stay Tuned, want Free Falling is het eerste nummer van de EP Dollhouse.

“Dit nummer schreeuwt avontuur.” – Kind Human 

Foto: Floor Besuijen

 

 

 

Forget The Suits – Breakout

Breakout bracht eerder de singles “Mad Love” en “Back To The Roots” uit. Aanstaande vrijdag volgen nog drie songs die de EP compleet zullen maken. Luister vanaf 4 oktober naar: “Forget The Suits”. Eerder deed Breakout mee aan Popaanzee Popsport waar zij studiotijd kregen in FuzzTone Studio. Dat beviel uitstekend, de band nam alle vijf de songs in de studio op bij Martijn Everts, met de EP als resultaat.

“Energiek debuut van opkomende eigenzinnige stonerrock band.” – Breakout

Foto: Inglourious Fiction

 

 

 

Barch – Grote Geelstaart

Heb je de vette artwork van Grote Geelstaart al voorbij zien komen? In grote letters presenteren zij BARCH. Niets van deze band past binnen de kaders, maar Barch is zelfs even net iets anders dan we van Grote Geelstaart gewend zijn. Op vrijdag 4 oktober wordt het nummer live gepresenteerd in de thuisbasis van de band: Kapelle. Wees erbij

“Barch is een industriële noise-rock song gevuld met dadaïstische teksten en veel intense, hoekige instrumentatie.” – Grote Geelstaart

Foto: Casper Looijen (Tevens fotograaf van foto Barch op cover)

 

 

 

Bij Popaanzee ACADEMY wordt een act gekoppeld aan een coach uit de muziekindustrie. Dat doen we op basis van een bandplan dat de act samen met ons opstelt. Dit jaar zijn dit: Xander Vrienten (Breakout), Simeon Pranger van Treetop Agency (Grote Geelstaart) en Gerard Esenkbrink van Mojo (KIND HUMAN) .

Luister alle nieuwe songs van artiesten uit Zeeland in de Spotify Playlist: Nieuw uit Zeeland.