skip to Main Content
Facebook Banner Popsport Gold

Bands de verder willen komen met hun muziek en in de muziekindustrie kunnen zich nog tot 1 maart aanmelden voor één van onze trajecten: Popaanzee Popsport of Popaanzee Gold. 

Bij Popaanzee Popsport ga je gedurende 4 maanden aan de slag met verschillende coaches uit de popmuziekscene en op verschillende locaties in Zeeland, meestal een poppodium. Je werkt aan je eigen songs, je performance en je pr&publiciteit. Een videoshoot en studio-opname en showcase horen ook bij het traject.

Ben je al wat verder met je band, heb je een eigen repertoire, en een plan? Dan kan je aanmelden voor Popaanzee Gold. Wanneer je wordt geselecteerd krijg je verschillende masterclasses, een professionele coach die past bij jullie wensen, een budget om te besteden aan je ontwikkeling, optredens op verschillende Zeeuwse festivals en een eigen clubshow.

 

 

Popaanzee Gold is een uniek coachingstraject voor bands, acts en/of solo-muzikanten uit Zeeland, die de sprong naar nationale bekendheid willen wagen. Een jaar lang ga je actief en intensief aan de slag met jouw bandplan en krijg je allerlei tips en tools om verdere stappen te nemen in jouw muzikale carrière.

Popaanzee Gold heeft per jaar drie plekken beschikbaar. In principe kan iedereen zich aanmelden. Voorwaarde is dat je in Zeeland woont, eigen muziek maakt en serieus aan de slag wilt met je ontwikkeling. Een commissie van programmeurs uit Zeeland/Noord Brabant stelt een shortlist samen