skip to Main Content

Spectra

Spectra biedt een laagdrempelig open podium voor jong muzikaal talent uit Borsele en omstreken. Naast een podium voor muzikaal talent biedt Spectra jongeren ook kansen voor het ontwikkelen van andere talenten.  Leden van de werkgroep of vrijwilligers gaan aan de slag als presentator, vlogger, gastheer/-vrouw, geluid- of lichttechnicus, webredacteur, barmedewerker, voorzitter, etcetera.

Iedere voorronde bestaat uit bands of soloartiesten van een bepaald genre, afhankelijk van de aanmeldingen die er zijn. Bijvoorbeeld een rock-, hip-hop-, metal- of singer-songwriteravond. De avond wordt afgesloten met een special act die bij het genre van de avond past. Iedere avond trekt zo zijn eigen publiek.

De voorrondes van Spectra vinden plaats in podium de Klomp, Ovezande. De finale vindt plaatst op de vrijdagavond van het Klomppopfestivalweekend te Ovezande.

Voorwaarden deelnemers:

Deelnemers aan Spectra zijn maximaal 25 jaar oud op het moment dat de voorronde waaraan zij deelnemen plaats vindt.

Bij bands geldt dat de gemiddelde leeftijd maximaal 25 jaar moet zijn op het moment van de voorronde.

Deelnemers aan Spectra moeten uit Zeeland komen. Bij bands komen ten minste twee van het aantal spelende leden uit Zeeland. Bij duo’s ten minste één van de spelende leden.

Meer info: www.facebook.com/jrbspectra