skip to Main Content

Regioruis

RegioRuis is de contest voor jonge pop- en rockmuzikanten, singer-songwriters, rappers en bands t/m 25 jaar op Schouwen-Duiveland. RegioRuis biedt de jonge talentvolle muzikanten de mogelijkheid om podiumervaring op te doen.

Iedere band die deelneemt aan RegioRuis krijgt 30 minuten de tijd om op het podium te laten zien en horen wat zij in hun mars hebben. Tijdens de optredens krijgen de bands feedback van een jury en krijgen zij tips waarmee zij zich verder kunnen ontwikkelen.

RegioRuis kent per seizoen drie voorrondes en een finale. De winnaar van elke voorronde komt in de finale. Bovendien deelt de jury een wildcard uit voor een extra plek in de finale. De winnaar wint optredens bij de Zeeuwse Belofte (Bevrijdingsfestival Vlissingen) en op Festival Anywave. Daarnaast een geldbedrag om te investeren in de band.

Aanmelden
Alle Zeeuwse bands en muzikanten t/m 25 jaar kunnen zich aanmelden voor RegioRuis. Aanmelden kan op ieder moment. Na aanmelding bekijkt de organisatie bij welk seizoen en bij welke voorronde van RegioRuis je kan meedoen.

Wat krijg je bij RegioRuis:
– Optreden op een echt podium
– Feedback en ontwikkelpunten van een professionele jury
– Een heerlijke maaltijd gemaakt door leerlingen van FoodFacts – Pontes Pieter Zeeman
– Mogelijkheid tot deelname aan een gratis fotoshoot door een professionele fotograaf
– Coaching op het gebied van talentontwikkeling en podiumtechniek
– Mogelijkheid tot deelname aan verschillende workshops en kennismaking met vervolg talentontwikkelingstrajecten als Pop aan Zee en Kunstbende
– Heel veel speelplezier!

RegioRuis werkt nauw samen met Poppodium Brogum, 4SD en Pontes Pieter Zeeman.

Meer informatie:
Chris Smith – Coördinator RegioRuis
regioruis2016@gmail.com
06-13012324

www.regioruis.nl
www.instagram.com/regioruis00
www.facebook.com/RegioRuis00