skip to Main Content
PopaanzeeWerkplaats_webbanner

Popaanzee Werkplaats: de online ontmoetingsplek voor popmuzikanten!

Vanwege Covid-19  kunnen popmuzikanten elkaar voorlopig niet ontmoeten, geen muziek samen maken, optreden of workshops bezoeken. Om muzikanten te blijven bedienen en inspireren, komt platform voor talentontwikkeling Popaanzee in samenwerking met de regionale bandcompetities Podium-Z, Spectra, Steenworp en Regioruis  met een uitdagend online aanbod voor muzikanten: Popaanzee Werkplaats.

Met Popaanzee Werkplaats creëren de samenwerkingspartners een platform waarbij muzikanten elkaar online kunnen ontmoeten en inspireren. Er zijn wekelijks workshops te volgen en muzikanten kunnen content aanleveren voor op de website. De workshops worden gegeven door Zeeuwen die werkzaam zijn in de popsector: van muzikanten tot schrijvers en van filmmakers tot geluidstechnici. Iedere workshop eindigt met een opdracht, waarna de deelnemers zelf thuis aan de slag kunnen gaan.

Vanaf 6 mei is iedere woensdagavond om 20:00 uur een online workshop te volgen. Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk. De workshops worden via ZOOM of een livestream via instagram aangeboden. De reeks wordt op 6 mei afgetrapt door de Middelburgse indierockband PEER. Zij geven uitleg over hoe je op afstand muziek met elkaar kunt maken. Meer informatie over het aanbod is te vinden op www.popaanzee.nl/werkplaats  .