skip to Main Content

Gratis muziekprogramma bij Zeeland Nazomerfestival

Zeeland Nazomerfestival is van start. Op verschillende bijzondere locaties door heel Zeeland zijn voorstellingen te bezoeken. Dit jaar is het muziekprogramma op het Abdijplein in Middelburg GRATIS te bezoeken. Dat geldt ook voor de optredens vanaf zeilschip De Vrijbuiter, die in verschillende havens aanmeert. 

Zeeland Nazomerfestival is de laatste in ons rijtje van Popaanzee ZOMERTOUR. Op zaterdag 27 augustus speelt De Toegift in het voorprogramma van Het Zesde Metaal. Leuk detail: ‘onze’ Bart aka DJ Bartbore draait deze avond plaatjes. Dinsdag 30 augustus is het de beurt aan Max Horák. En blijf dan vooral ook hangen voor Sophie Straat.

De Toegift: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz door Zeeuwse band die op doorbreken staat

De Toegift combineert de werelden van eigentaalse poëzie en de hedendaagse indie muziek tot datgene wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.

De Toegift was in 2020 deelnemer in het Popaanzee ACADEMY traject en is dit jaar geselecteerd voor de Popronde en gekozen als 3voor12-talent. Ook verzorgde de band het voorprogramma van de shows van De Dijk in het Amsterdamse Bos Theater.


Max Horák: Energieke, explosieve en catchy deuntjes van jonge Zeeuw vullen het plein

Explosief, energiek en catchy dat kun je verwachten tijdens het luisteren van de muziek van Max Horák. Euforische gitaar noten, een rauwe stem en melodieën die voor de rest van de week niet meer uit je hoofd gaan. Deze ingrediënten vormen de basis van de Gitaarpop die de 21-jarige Max Horák aan de wereld brengt. Inspiratie haalt hij voornamelijk uit het dagelijks leven. Max Horák komt oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen en studeerde dit jaar af aan het Conservatorium van Rotterdam.

Max Horák was in 2021 deelnemer van Popaanzee ACADEMY en speelde tijdens de zomertour oa op Vestrock en Concert at Sea. Ook was hij te zien bij  Northsea Jazz.


Kijk hier voor het volledige muziekprogramma